MENÜ

Göztepe evinde çok etkili

Abone Ol Google News

Tuzla ile oynanan son kupa maçındaki iştah Galatasaray için pozitif bir sinyal diyebiliriz. Ancak bugün rakip Tuzla değil, evinde oldukça etkili bir takım Göztepe. Yeni teknik direktörüyle ligin ilk yarısını rahat bir konumda bitirmek isteyen İzmir ekibi bu maçı kaybetmeyi aklının ucundan geçirmiyor. Üstelik geriye bakıldığında oldukça kırılgan bir sezon yaşayan, oyunun son bölümlerinde kalesinde goller gören bir Galatasaray karşısında evlerindeki son maçı, yani 2019’u mutlu kapatmak istiyor.

Haberin Devamı

Bunu yapabilir mi sorusuna gelince; ofansif anlamda etkili bir takım Göztepe. Özellikle İlhan Palut geldikten sonra kanatları daha iyi kullanan ve orta alanı daha yaratıcı oyuncularla kullanan bir takım oldu. Başakşehir’den gelen Mossoro, Napoleoni ve Soner Aydoğdu bu bölgede en büyük zenginlikleri. Sorun bence hücum yediğinde zafiyet yaşayan takım görünümü.

Kısa mesaj

Galatasaraylı futbolcular için devre arası gelirken, bir anlamda soru işaretli oyuncular için önemli bir sınav. Bu durum takımı bir nebze olsun motive eder diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Göztepe’de Beto’nun performansı önemli. Portekizli kaleci çizgide devleşiyor ama yan toplarda sıkıntılı. Hücumda çok formda Serdar Gürler, Galatasaray için en büyük tehlike.

YORUM YAZ