MENÜ

Fırtına'yı kanatlandırır

Abone Ol Google News

Edin Visca, Abdullah Avcı’nın Bosna’da keşfedip Türk futboluna armağan ettiği ve artık bizden biri... İstikrar abidesi olarak 10 yıldır ligimizde forma giyiyor Bosnalı yıldız. Performansı tartışılmaz bu ismin, zaman zaman takımdan ayrılması söz konusu olsa da pahalı bonservisi nedeniyle bir türlü gerçeklemedi bu ayrılık. Peki yıldızının parladığı ve her zaman el üstünde tutulduğu Başakşehir’den neden ayrılsın ki? Üstelik mali olarak güçlü, tesis ve işleyiş anlamında her şeyin tıkır tıkır işlediği bir kulüpten başka bir takıma gitmek mantıklı mı? Şu bir gerçek; evet pandemi nedeniyle maçlar seyircisiz oynanıyor ancak Visca futbolunun final dönemini aynı eski hocası Abdullah Avcı gibi büyük camialarda geçirmek istiyor. Çünkü Başakehir ile şampiyonluk dahil her türlü başarıyı tattı ama bütün bunlar ertesi gün bitti.

Haberin Devamı

Avcı en çok onu istiyor

Şimdi Avcı’nın sezon bitiminde yenilenecek kadrosunda en çok görmek istediği adam Edin Visca. Trabzonspor için gerekli mi sorusuna gelirsek; öncelikle hocanın çok iyi tanıdığı bir isim. Her zaman oyun planının ofansif anlamda en önemli parçalarından biri olur. Trabzonspor bugün Nwakaeme ile tek kanatlı bir kuş gibi. Visca’nın transferi gerçekleşirse, iki kanada hem kalite gelir hem de durdurulması çok zor bir hücum gücü ortaya çıkar.

Haberin Devamı

İkinci baharını yaşar

Birbirlerini çok iyi anlayan hoca-futbolcu birlikteliğinin getireceği uyum faktörünü de düşünürsek, Trabzonspor için 10 numara bir transfer olur diye düşünüyorum. Burada Visca’nın özelliklerini tekrar saymaya gerek yok. Her maç sahada olan ve takımını adeta taşıyan bir yıldızın neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle belki bu sezon ortalarda fazla gözükmese de bence Trabzon’da Abdullan Avcı ile ikinci baharını yaşar...

YORUM YAZ