MENÜ

Eyüp'ten altın vuruş!

Abone Ol Google News

Play-Off’un Sakarya’daki ayağında gerçekten dolu tribünler önünde ev sahibi müthiş bir destekle maça başladı. Üstelik Bodrum’da oynanan maçın sonucu da belli olunca takımlar eledikleri takdirde rakibin kim olduğunu biliyorlardı. İlk yarısı beklentinin aksine Eyüpspor’un hakimiyeti altında geçti. Eyüpspor orta alandaki hakimiyetiyle oyun kontrolünü elinde tuttu. Sakaryaspor için kısır bir ilk yarı diyebiliriz nerdeyse hiç pozisyon bulamadan soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

İkinci yarı sahada daha golü düşünen rakip kalede görünen bir Sakaryaspor izledik. Taraftarında tribünlerdeki tezahüratı takımı ateşleyince Sakaryaspor tecrübeli rakibine karşı psikolojik üstünlüğü yakaladı. İki teknik adam da ofansif hamleler yaparak skoru bozmak ve golü bulmak isteğindeydi.

Riskleri aldılar

70’ten sonra riskler alınmaya başladı önce Eyüp mutlak bir golü kaçırırken arkasından Sakaryasporlu Burak Süleyman uygun pozisyonda kötü bir vuruş çıkardı. Özellikle Roschi’nin yan direkten dönen topu Sakaryaspor adına kırılma anıydı bence. 90 dakikadan gol çıkmayınca karşılaşma uzatmalara gitti.

Haberin Devamı

Bu bölümde gole daha çok yaklaşan taraf Eyüpspor oldu. Artık maç penaltılara kalır derken uzatma dakikalarında oyuna giren Alpaslan orta sahayı geçip adeta füze fırlattı ve Eyüpspor’u enfes bir golle öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Eyüpspor adına tur demekti.

YORUM YAZ