MENÜ

Eşitlik bozulmadı

Abone Ol Google News

Trabzon ilk yarıda rakibine oranla daha üstün taraftı. İlk 45 dakikada baskılı ve golü arayan Trabzonspor, karşısında ise savunma pozisyonunda olan bir Başakşehir izledik. Ancak tek taraflı oyunda ‘Çok gol pozisyonu var mı?’ derseniz ‘Çok yok’ derim. Trabzonspor’un orta alanda oyun kurmasına izin veren Başakşehir birkaç pozisyon hariç ceza alanına rakibini sokmadı. İlk yarıda çokta akılda kalan bir futbol izlemedik... Özellikle Başakşehir hem ritm açısından hemde tempo açısından beklentinin altındaydı. İkinci yarıda Başakşehir daha ofansifti. Koskoca 90 dakikanın sadece defansta geçmesi mümkün değildi. Zaten bu oyun mentalitesindeki değişiklik gol ve pozisyonlar getirdi. Demba Ba ile öne geçen Başakşehir skoru uzun süre koruyamadı ve Skrtel’in kendi kalesine attığı golle maç 1-1’e geldi. Aleksiç yerini Berkay’a bırakırken, Trabzonspor’da Abdülkadir’in sakatlanıp çıkması talihsizlikti... Son bölümde skoru bozma çabaları vardı. Eşit puanla maça çıkan iki ekip yine eşit puanla haftayı kapattılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Son 10 maçtaki skorer performansı ortada olan Demba Ba attığı golde nasıl bu kadar markajsız olabilir?

Maçın starı

Mert Günok ve Uğurcan Çakır. İki kalecinin de yedikleri gollerde yapabilecekleri fazla bir şey yoktu. Ama kurtardıklarına baktığımızda gerçekten takımları adına kurtarıcı oldular.

Maçın olayı

Birincisi yeni sakatlıktan çıkan Abdulkadir Ömür’ün yine sakatlanıp sahayı terk etmesi. İkincisi ise Skrtel’in, Nwakaeme’ye yaptığı harekette penaltının verilmemesi.

Kısa mesaj

Trabzonspor tek taraflı hücum anlayışından vazgeçmeli. Sadece Nwakaeme ile sol kanattan gelmek her zaman yeterli olmayabilir. Dün olduğu gibi...

YORUM YAZ