MENÜ

Erol Bulut'a güvenoyu

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Trabzon’da öyle bir ilk oynadı ki sanırım herkesin kafasında şimdiye kadar neredeydiniz dedirtti. 40 dakika rakibine nefes aldırmayan Sarı-Lacivertliler, çok önemli net gol pozisyonu bulsa da Uğurcan’ı geçemediler. Fenerbahçe’nin çıkan 11’i maç öncesi sürpriz gibi gözükse de Erol Bulut’un tercihlerinin oynanan oyuna bakarsak doğru olduğunu gösteriyordu.. Mesut Özil’in tarzına uygun isimlerden oluşan Fenerbahçe orta alanı, zaman zaman kalitesini sahaya yansıtan organize ataklar yaptı. Trabzonspor’un bu yarıda ilk ve tek kornerini 40. dakikada kullandığını söylersek ev sahibi yorumumuz yeterli sanırım. İkinci yarı Trabzonspor’un oyuna ortak olduğunu gördük. Özellikle Nwakaeme ile sol kanattan etkili olan Bordo-Mavililer son vuruşlarda etkisizdi. Fenerbahçe, tempo olarak biraz düşüş gösterdi ama 3 puan isteği iştahı değişmedi... Erol Bulut maç öncesi dersimizi çalıştık dedi ve bunu da sahada gösterdi. Gerçekten oyuncu hamleleri dahil bir bütün olarak istatistiksel olarak rakibine büyük üstünlük kuran bir Fenerbahçe vardı sahada. Böyle kritik bir virajda hem takım hem de Erol Bulut güvenoyu alarak Trabzon’dan mutlu dönüyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Abdullah Avcı, orta alanda etkisiz oynayan isimlere niye hamle yapmadı, niye bu kadar sabretti? Gerçekten de Berat ve Bakasetas gerçek performanslarının çok altındaydı.

Maçın starı

Sakatlıktan dönen Pelkas, çok çalıştı golü çok istedi ve harika bir şutla da bunu gerçekleştirdi.

Maçın olayı

Önemli şutör oyunculara sahip olmasına rağmen Trabzonspor’un evinde ilk yarıyı tek bir isabetli şut atmadan bitirmesiydi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe, sonuca bakmaksızın söylüyorum bu futbolu devam ettirirse şampiyonluğun en büyük ortaklarından biri demektir.

YORUM YAZ