MENÜ

Dersler çıkartmamız gereken bir maç

Abone Ol Google News

2020'de ilk 3 puanımızı almak için sahaya çıkmıştık. Şenol Güneş, beraberlikler takımı eleştirilerine son vermek için ofansif gücü yüksek bir kadro sahaya sürdü. Oyuna, kötü başladık. Ancak 1-0 yenik duruma düştükten sonra reaksiyon gösterdik. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından sahadaki sayısal üstünlüğümüzü skora da hemen yansıtıp öne geçtik. Biri sol kanattan biri de sağ kanattan gelen iki şık golle üstünlüğü yakalamak, takımımızı oldukça rahatlattı. Bence bu yarıda görünen en belirgin sıkıntımız rakibe presteki etkisizliğimiz diyebilirim. İkinci yarıda Cenk ’in penaltısıyla farkı ikiye çıkardık. Ama dalgalı performansımız bu yarıda da devam etti. Nitekim bu kısa düşüşte kalemizde ikinci golü gördük. Oysa çok beklentimiz rahat bir maç sonuydu, öyle olmadı. Allah ’tan Mert Günok, kiritik kurtarışlarla rakibin geçişine izin vermedi. Kazandık sevindik ama ileriye dönük önemli dersler çıkartmamız gereken bir maçtı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Topu rakibe vermek oynamasına müsaade etmek bir taktiktir. Ancak dün gece biz müsaade etmedik rakip oynadı. Avrupa Şampiyonası'na giderken kalesinde 3 gol gören Türk duvarına ne oldu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Rusya ’daki ilk maçta olduğu gibi dün gece de oyundan çıkana kadar ki performansıyla Cengiz Ünder gecenin yıldızıydı.

Maçın olayı

Şenol Güneş ’in kart gören, cezalı duruma düşen ve bir sonraki maç oynamayacak olan sahanın en etkili ismi Cengiz ’i oyundan alması.

Kısa mesaj

Kaleciden oyunu başlatma konusu biraz esnetilmeli. Yediğimiz golde Mert Günok, topu Merih ’e attı ve hatası sonucu kalemizde golü gördük... Yani ısrar pahalıya patladı.

YORUM YAZ