MENÜ

Böyle yarışamaz!

Abone Ol Google News

Galatasaray dün güle oynaya kazanacağı bir karşılaşmada Kasımpaşa önünde anlamsız bir düşüş yaşadı. Oysa ilk yarıda maçı kopartacak ve farka gidebilecekken rakip kale önündeki hovardalık maçı aleyhlerine döndürdü. Büyük takım 2-0 önde ve devre bitmek üzere yediği gol her şeyi anlatıyor. Kasımpaşa’nın gole en yakın ismi Yusuf Erdoğan ve onu tutan van Aanhold hücuma çıkıyor, topu kaptırıyor dönemiyor ve skor 2-1’e geliyor.

Haberin Devamı

Kronik sorunlar

İkinci yarıya Kasımpaşa moralli, Galatasaray endişeli başladı. Genç isimler beklenen dinamizmi gösteremeyince Kasımpaşa sazı eline aldı ve beraberliği yakaladı. Dün gece Galatasaray adına şunu gördük. Uzun vadeli bir süreç için yapılanan takımın zamana ihtiyacı var. Ancak geçen sezonki kronik rahatsızlık devam ediyor. Rakip hücumlardaki kırılganlık ve kolay gol yeme alışkanlığı sürüyor. Yani oyunun ofansif yönü olumlu, defansif yönünde değişen bir şey olmadığı aşikar... Galatasaray’ın bu yarışta varlığını sürdürebilmesi için temaslı, savaşan ve inanan bir takım olması gerek. Bu üç özellik hâlâ takım içinde gelişmemiş, sadece koşmak yetmez.

Haberin Devamı

Tel tel döküldü

90 dakikanın sonunda Kasımpaşa karşısında beraberliğe şükreden bir Galatasaray vardı. Güzel başlayan gece buruk bitti. 2-0’a kadar umut dolu gözüken Sarı-Kırmızılılar yedikleri ilk golün sonrasında sahada tel tel döküldü.

YORUM YAZ