MENÜ

Birer devre oynadılar

Abone Ol Google News

Bursaspor yenilmezliğini bu maçta da sürdürdü. Gerçekten de Timsahlar’ın mağlubiyeti kabul etmeyen yapısı, ilk yarı çok kötü oynadıkları karşılaşmayı bile berabere bitirebilmelerinin en büyük nedeniydi.

Haberin Devamı

Aslında maça baktığımızda her iki yarıda, iki takımın da çok iyi oynadığı bir maç izledik ama Bursaspor da Antalyaspor da birer devrelik oynadılar. İlk yarıyı maça başladığı gibi bitiren bir Antalyaspor vardı sahada. İki şık golle de süslediler ilk 45 dakikayı.

Bursaspor mu çok kötüydü, yoksa Antalyaspor mu çok iyiydi? Aslında her ikisi de geçerli. Ancak ikinci yarıda Krita’yı oyuna alan Ertuğrul Sağlam, orta sahadaki dengeyi kurduktan sonra oyunda da dengeyi kurmayı başardı. 55’te Ali Tandoğan’ın gol atıp sakatlandığı ve sedyeyle saha dışına çıktığı o andan sonra, oyunun sonuna kadar Bursaspor vardı sahada. Ozan İpek’le beraberliği yakaladıktan sonra ise 10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti kovalamaları, Yeşil-Beyazlılar’ın büyük takım olma yolunda çok mesafe katettiğin göstergesiydi.

Peki Antalyaspor... ‘İki farkla öne geçmesine rağmen neden kazamanamadı’ derseniz, bence iki nedeni var. Ya 90 dakikalık kondisyon ve fizik gücünü 45 dakikada bitirdiler ya da sadece 45 dakikalık fizik gücüne sahipler. Bunu sadece bu maç için söylemiyorum. Bundan önce de içeride oynadıkları Konyaspor maçını kazandılar ama rakibe teslim de olmuşmlardı. Sanırım Mehmet Özdilek buna çare bulursa, Antalyaspor hedeflerine çok daha rahat uzanacaktır.

Haberin Devamı

Açıkçası Süper Lig’de beklediğimiz gibi gollü ve heyecanlı bir maç izledik. İlk yarı Antalyaspor, ikinci yarı iyi bir Bursaspor vardı sahada. Maçın hakkı ise beraberlikti.

YORUM YAZ