MENÜ

Basit gollerin faturası ağır oldu

Abone Ol Google News

İki farkla geriye düştüğü maçta dengeyi kuran, kalecisinin kurtardığı penaltıyla morallenen Sivasspor sonunu getiremedi. 3-3'ten sonra sonra yediğimiz goller dün geceki mücadelemize yakışmadı. Deplasmanda 3 gol atmak artımızdı ama kötü olan; gerçekten çok basit 5 gol yememizdi.

Haberin Devamı

Yıllar sonra İspanya’da Avrupa’ya siftah yapan Sivasspor git gelleri çok yüksek bir ilk yarı oynadı. Maça fena başlamamıştık. Ancak hücuma çıkarken orta alanda top kaptırmanın klasik cezasıyla yenik duruma düştük. Ardından bu golün şaşkınlığıyla kalemizde 2. golü gördük. Neyse ki 2-0’dan sonra normal futbolumuza döndük. Kayode çabukluğunu gösterdi ve skoru 2-1'e getirdi. Polonyalı hakemin bana göre penaltı kararı ağırdı. İlk golde hatalı olan Samassa penaltıyı kurtardı ve takımımıza büyük moral geldi. Hemen ardından sahanın en çalışkan ismi Yatabare, Robin Yalçın'ın adrese teslim ortasında nefis kafa golüyle ilk yarının skorunu ilan etti:2-2.

Zaman zaman oyundan koptuk

İkinci yarıya geniş alan bırakmadan rakibin de moralini bozacak bir başlangıç yaptık. Rakibin hatalı geri pasında Kayode golü atsa öne geçecektik. Ancak hemen ardında Villareal‘in kullandığı kornerde top ağlarımıza gidince yenik duruma düştük. Ama Sivasspor önemli gol silahlarına sahipti. Nitekim sahneye Gradel çıktı ve nefis bir frikik golüyle 3-3’ü yakaladık...Ancak üst üste yediğimiz iki gol dün geceki mücadelemize yakışmadı. İspanyol ekibi pas kalitesi yüksek, çabuk oynuyorlar ama ara topları kesmede daha başarılı olabilirdik...

Haberin Devamı

90 dakikanın içinde zaman zaman iyi futbolumuzu sürdüremedik. Deplasmanda 3 gol atmak artımızdı ama kötü olan gerçekten çok basit 5 gol yedik. Sonuca bakmaksızın yorum yaparsak, her şeye rağmen rakibine teslim olmadan elinden geleni yapan Sivasspor grupta ilk iki adayı olduğunu gösterdi.

YORUM YAZ