MENÜ

Başakşehir'in gecesi

Abone Ol Google News

Temsilcimiz Başakşehir Şampiyonlar Ligi’nde final niteliğindeki maçta bu akşam Leipzig’i ağırlıyor. Saat 20.55’teki kritik karşılaşmayı kazanırsak hem ülke puanı adına büyük bir zafer elde edeceğiz hem de böylesine zorlu grupta umutlarımızı son maça taşıyacağız.

Haberin Devamı

Başakşehir grupta kader maçına çıkıyor. Leipzig karşısında alınacak galibiyet son maçımızı da anlamlı hale getirecek. Oynadığımız 4 maçtaki futbol, bize ‘neden olmasın!’ dedirtiyor. Sonuçta sadece 3 puanımız var ancak oyunumuz ve kalitemiz bu inancı veriyor. Şampiyonlar Ligi’nin en zor grubuna düşmemize rağmen her maç üstüne koyan ve rakiplerine kök söktüren bir Başakşehir, bu gece Alman rakibi karşısında kazanmak için sahaya çıkacak. Leipzig de 6 puanlı bir takım olarak en azından kaybetmeyi aklından geçirmiyor. Grupta ilk iki için bizden daha şanslılar. Ama yenersek hem puan olarak Leipzig’i yakalamış olmak hem de rüzgarı arkamıza almış olacağız. Manchester deplasmanında oynadığımız futbolu tekrarlar, yaptığımız hataları yapmazsak kazanmamız asla sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

Artık tecrübeliyiz

Artılarımıza gelince... Kaleden başlayan tecrübe, kanatların önü ve arkası çok kaliteli, orta sahamız oyunun iki tarafını da oynayabiliyor. Öte yandan hücum hattımızda hamle gücümüz yüksek ve en önemli özelliğimiz şutör bir ekip olmamız. Visca, Deniz ve Guldbrandsen gibi son vuruşları etkili isimlere sahibiz. En uçta Demba Ba yaşına rağmen müthiş bir özveriyle oynuyor. Kazanmak için telaş yapmadan sabırlı ve disiplinli oynamalıyız. Geriye de düşsek panik yapmadan rekasiyon göstermeliyiz.

Çok güzel olacak

Her maçın bir hikayesi, bir kahramanı vardır. Ama her zaman söylenen bir söz vardır. Futbolda atanın da tutanın da iyi olacak. Normal şartlarda Başakşehir’in bu yönden bir sıkıntısı yok, yeter ki gününde olsunlar. Özetle bu maçın şifresi sabır ve disiplin. Beklentimiz ve inancımız Başakşehir için, bu gece çok güzel olacak.

YORUM YAZ