MENÜ

Başakşehir çok rahat

Abone Ol Google News

İstanbul’da taktik disipline bağlı iki takımın maçını izledik. Moda deyimle teknik direktör takımları diyebileceğimiz iki ekip ilk yarıda birbirlerini tarttılar. Emre hoca güçlü kadrosuna güvenerek Kayserispor karşısında önemli bir rotasyon yapmıştı. Kaleden başlayan tercihlere rağmen sahada mücadele eden 11 aynı oyun formatını başarıyla uyguladı. Aslında aynı rakibi gibi topu kendisinde tutan anlayışa sahip Kayserispor bu yarıda tutmaktan çok topu kovalayan taraftı. Genelde orta alanda oynanan karşılaşmadan birbirlerinin hatasını aradı iki takım da. Zaten tek gol de böyle geldi. Başakşehir set hücumunda topu kısa paslarla dolaştırdıktan sonra Carole’ün arkasına atılan çapraz pasta Chadli’nin nefis kafasıyla öne geçti.

Haberin Devamı

Telafi mükemmel

İkinci yarı hocaların futbolcu hamlelerini gördük. İlk yarıya benzer bir mücadele izledik, skoru koruma ve skoru bozma çabasıydı. Ancak ev sahibi ekip Berkay ile 2-0’ı buldu. Konyaspor karşısında son dakikada atamadığı golü bu defa Kayserispor önünde nefis bir vuruşla telafi etti Berkay...

Haberin Devamı

Mesut ilk kez

Transfer yasaklı Kayserispor’da teknik direktör elindekilerle çözüm üretmek istese de rakibiniz güçlüyse bir yere kadar. Ev sahibi kadro zenginliğini oyun kalitesiyle birleştirip rahat bir galibiyet almayı başardı. Tabii ki gecenin bir başka önemli notu da Mesut Özil’in yeni takımında ilk defa forma giymesiydi.

YORUM YAZ