MENÜ

Avcı'ya verilen sözler tutulmalı

Abone Ol Google News

Beşiktaş transferde en durgun takım olarak gözüküyor şu an itibariyle. Rakipleri bonservisi elinde olsun, imza parasıyla olsun ya da çok genç isimlerle de olsa taraftarını bir nebze olsun memnun ediyor. Ama Kara Kartal’da öyle bir durgunluk var ki spekülasyonları doğrular nitelikte. Bunu niye söylüyorum, çünkü Boyd, Umut Meraş nerdeyse bitti denmişti. Çok kolay gözüken bu transferlerde dahi henüz bir sonuç alınamaması can sıkıcı. Oysa Abdullah Avcı, Beşiktaş’a gelirken ilk basın toplantısından itibaren gülen yüzüyle, pozitif enerjisiyle çok şeyler yapmak istediğinin mesajını vermişti. Üstelik, Avcı uzun yıllar Başakşehir kulübünde adeta dikensiz bir gül bahçesinde çalışmanın verdiği rahatlıkla her istediğini yapabiliyordu.

Haberin Devamı

Kadro yeterli olsaydı...

Avcı; Adebayor dedi alındı, Arda dedi alındı, Robinho dedi alındı. Clichy gibi, Emre gibi diğer maliyetli isimleri de katarsak, Abdullah Avcı’nın kafasında bazı soru işaretleri oluşmuş mudur merak ediyorum. Evet başkan Fikret Orman seçildikten sonra küçülmeyi söyledi, bütçenin az olduğunu belirti ama şu anki durumu anlatmıyor bu söylemler bana göre. Diyebilirsiniz ki Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Trabzonspor’a baktığınızda transferler yaptılar ama ellinde ne bir Burak Yılmaz var ne bir Güven gibi genç yetenek. Orta alanda çok kaliteli bir kadroya sahip olabilir Siyah-Beyazlı ekip... Ancak hocanın iddialı olabilmesi için bu kadronun yetersizliği de ortada bu da başka bir gerçek. Eğer geçen sezonki kadro çok yeterli olsaydı şampiyonluk yarışında havlu atılmazdı.

Haberin Devamı

Güzel bir veda gerek

Sonuç olarak kişisel fikrim, yıllar sonra Başakşehir’den ayrılıp mutlu bir şekilde Beşiktaş’ta göreve başlayan Abdullah Avcı’ya verilen transfer sözlerinin yerine getirilmesi gerekir. Feda sezonu ile gelen Başkan Orman’ın, çok güzel işlere imza attıktan sonra finalinde güzel bir veda yapması gerekir. Gördüğümüz kadarıyla ruhlarının çok uyuştuğu Abdullah Avcı’ya fazla geç kalmadan transfer müjdelerini en kısa zamanda vermeli...

YORUM YAZ