MENÜ

Akılda kalmasın sahada görelim!

Abone Ol Google News

Şenol Güneş 30 kişilik kadroyu 26’ya indirmek zorunda olduğunu düşünerek 11’de birçok ismi görmek istedi. Azerbaycan karşısında 3’lü savunmayı deneyen Güneş genelde kısa ve çabuk isimlere şans verdi. Azerbaycan’ın sert futbolu nedeniyle başlangıçta savunmayı açmakta zorlandık. Hazırlık maçlarının başlıca hedefi farklı alternatif sistem değişikliklerini ‘Akılda kalmasın sahada görelim’ düşüncesidir. Basın toplantısında Burak Yılmaz’ın da dediği gibi bizim milli takım olarak en büyük handikabımız özel maçlara olan motivasyon sıkıntımız. Dün de kısmen bunu zaman zaman gözlemledik...

Haberin Devamı

Pozisyon açısından kısır ama...

Gol pozisyonu açısından kısır geçen bir maçtı. Ancak rakip Azerbaycan 28’de Mahmudov’la şık bir golle öne geçti. Şenol Güneş bu golün ardından hemen 4’lü savunmaya döndü. 34’te beraberlik golümüz geldi. İlk defa A milli olan Halil Dervişoğlu şans verildiği zaman aynı Galatasaray’da olduğu gibi neler yapabileceğini gösteren bir kafa dokunuşu ile skoru 1-1’e taşıdı. Kaan Ayhan’la soyunma odasına 2-1 önde gittik. İlginç olan iki golün de duran toptan gelmesiydi.

Haberin Devamı

Ayağa oyun önceliği

İkinci yarıda doğal olarak oyuncu değişikleriyle Şenol Güneş her futbolcusunu görmek istedi. Kerem, Efecan’ı kanatlara alırken Enes’i de Dervişoğlu’yla değiştirdi tecrübeli hoca. Oyun mantalitesi olarak ayağa oynayan, pas yapan ve olgun ataklarla gol arayışı içinde olan bir takım görünümü aldık.

YORUM YAZ