MENÜ

4 maçta 12 puan gücüne sahip

Abone Ol Google News

İyi oynamadan 19 puan toplayıp, son maçında iyi oynayan ancak bir puan alabilen Galatasaray ilk yarı bitimine kadar ne yapar? Şu bir gerçek ki, Galatasaray hâlâ istenilen seviyede değil. Kadro planlamasından tutun, yanlış tercihler ve üst üste gelen sakatlıklara kadar her şey takımın belini büktü. Yine de pozitif düşünmek mümkün.

Haberin Devamı

Galatasaray hedefini tamamen Süper Lig’e döndürürken, rakiplerinin Avrupa zaafını iyi değerlendiremediğini gördük. Kazanamadığı Brugge, Başakşehir ve Trabzon maçları, Galatasaray’da bir şeylerin kıpırdadığını gösterdi. Zor maçlarını atlatan Galatasaray, yükselen performansıyla 4 maçta 12 puan toplayacak moral ve güce sahip.

Bugün ligin en iyi oynayan iki ekibi Başakşehir ve Trabzonspor’a karşı dominant bir futbol oynama noktasına gelmişseniz bu bir artıdır.

Bu kadar gol yakışmıyor

Ligin en az gol yiyen takımı olmak güzel bir unvan. Ama üst sıralarda 14 golle en az gol atan takım olmak da yakışmıyor. Bunun sebebi malum. Ama futbol olarak hemen hemen aynı oyuncularla format atıp değiştirebiliyorsa, Fatih Terim bunun da çözümünü üretmeli eldeki oyuncularla.

Haberin Devamı

Bir maç çok zorlayabilir

Gelelim maçlara... Alanyaspor hücumu seven bir takım. Asla savunma futbolunu tercih etmez. Açık oynayacak rakibi karşısında son iki haftayı baz olarak alırsak, 3 puanı evinde alacak güçte Cim Bom.

Ankaragücü maçına şu şartlarda en az zorlanacağı maç diyebiliriz. Göztepe en zor maçı olabilir bu periyotta. Küçük bir statta müthiş taraftar baskısı yaratan Göztepe, yükselen performansıyla Galatasaray’a kayıp yaşatabilir. Ama kazanması asla sürpriz olmaz Galatasaray’ın. Antalyaspor ile ilk yarı biterken bir iş kazası olmaz diyorum. Cim Bom, kırılgan ve sıkıntılı bir takım olan Antalyaspor’u kayıpsız geçer.

YORUM YAZ