MENÜ

Tam tersi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Savunmada maskeli Yalçın’ın direnci olmasa, Alex, sıradan Alex gibi oynasa çok farklı bir karşılaşma olabilirdi, henüz ilk yarıda.
Savunmasında rakibe nefes aldırmayan Sarı-Lacivertliler, orta alanda Volkan Arslan dışında (ki onunki de abartılıydı ve oyun dışı kaldı) bir baskı görmeyince rahat rahat istediklerini oynadılar dün akşam. Dedik ya Alex sıradan bir akşamında olsa, Uğur geleneksel top kayıpları ve geç kalan paslarla oynamasa, Güiza topa İspanya’daki gibi vursa, antrenman kıvamındaki karşılaşmanın ilk yarısında barışırdı ev sahibi taraftarıyla. Hatta, Aragones Kazım değil de Deivid ile başlamış olsaydı maça, son yılların en farklı galibiyeti bile ortaya çıkabilirdi Sarı-Kanaryalar adına...
İkinci yarıya Fenerbahçe kazandığını, bir kişi eksik kalan Antalyaspor ise kaybettiğini düşünerek çıkmıştı sahaya. Bu nedenle pozisyon zenginliği olsa da, kalite bakımından çok düşük bir mücadele oldu. Lugano, Edu, Carlos, Josico, Emre, maskeli Yalçın ve kaleci Ömer sahanın en iyileri gibi duruyordu.
İlk yarıda Güiza’ya yapılan penaltıda orta hakemine yardımcı olamayan ‘yardımcı hakem’, ikinci yarıda da Abdullah’ın buz gibi golünü yiyordu.
Kalitesi düşük, zirve ortağı bol, heyecanı yüksek ligimize yakışır bir oyun oldu. Gelen bir pişman Kadıköy’e gelmeyen bin. Pardon, tam tersi...

YORUM YAZ