MENÜ

Saflar ve saflar!

Abone Ol Google News

Ne gariptir ki, takımları onlar için canını dişine takarak futbol oynarken, bazı saf ya da acemi Fenerbahçeliler’in kulağı radyoda ya da Trabzon’dan gelebilecek sürpriz sonuçtaydı! Ne işin var ki, seyredemediğin bir oyunla! Hazır tribünde yer bulma şansına erişen on binlerin içindeyken ve gönül verdiğin takım, gerçek bir rakibe karşı (üstelik uzun bir aradan sonra tam kadro) mücadele edip, bir de üstüne futbol oynarken, keyfini çıkarsana. Ne diyelim, onlar Türk futbolunun saflarından herhalde!

Haberin Devamı

Sarı-Kanarya’nın sondan bir önceki transferi Stoch (sonuncusu İspanyol forvet), dün günündeydi yine! Erken açılışın ve daha sonraki golle sonuçlanabilecek bir çok atağın mimarıydı. Alex ve Semih çok çok inceydi, belki de bu nedenle maçı bitirebilecek yeterli farka erken ulaşılamadı. Tabii, rakibi de 11 kişiydi ve Sarı-Lacivert Çubuklu’ya karşı onuruyla mücadele eden diğerleri gibi, gerçek bir rakip olarak sahadaydı!
Başta Mehmet, Emre, Gökhan, Stoch, Semih ve muhteşem kafa golüne rağmen, asıl ikinci yarıdaki Alex Kanarya’nın en iyi oynayanlarıydı.

Haberin Devamı

Unutmadan, dün akşam Fenerbahçeli bazı futbolcuları izleyen Barcelona çalışanına önerimiz 27 numaralı sol bek ve 16 numaralı orta saha oyuncularıdır. Gökhan’ın Barcelona’ya gitmesi de, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’ye rakip olma olasılığı taşır!
Neyse, bu büyük maratonda, Fenerbahçeli saflar son düdüğe kadar, umutla rakipleriyle mücadele edecek anlaşılan. Diğer saflar da tabii!

YORUM YAZ