MENÜ

Plaj futbolu!

Abone Ol Google News

Yer Antalya, stat Atatürk, zemin Konyaaltı plajı. Biri “vur” demiş, bir başkaları gözünü çıkarmış. Yandı futbolcunun kaba eti, baldırı, ağzının, gözünün içi!

Haberin Devamı

Hakem Yunus Yıldırım. Her hareketine sarı kart futbolcuların. Meslekdaşını sakatlayabilecek olanlar değil sadece. Hakeme bakmak, gözünü göstermek, sarılan rakibe isyan etmek hepsi sarı. Bol bol ve zaman zaman aşırı kaçan fauller yapmak serbest ama! Gole gidebilecek adamı düşürene bile sarı-marı yok hatta! Hayret, plaj havası ve güneş etkisi yapmasından şüphe edilen stat ışıklarından olsa gerek!

Fenerbahçe rakip, Antalyaspor ise bol pas hatasıyla kendi yarı sahasında. Misafir sıkça ev sahibinin ceza ve tehlike alanında. Ev sahibi mucizevi ya da futbola has puanlar peşinde. Ki, öyle de gol buldular zaten, ilk yarıdaki tek tehlikelerinde. Tek atak, yarım tehlike ve durum 1-1 berabere. Direkten dönenler büyük şanssızlığı bol lacivertlilerin, santrforsuz oynamaları ise rakipleri için şahane!

Fenerbahçe’nin en ilerisinde ‘Maaşallah Güiza’ varsa, başta Alex, orta alan ve kanat oyuncularına biraz kol vereceksin, topun onunla buluşmasını ve atağın sonlanmasını sağlayacaksın öncelikle! Biraz da direklerle aran iyi olacak, artık gerisi kader, kısmet, hikaye...

Haberin Devamı

Sezonun belki en farklı ve rahat galibiyeti yerine, ‘Maaşallah Güiza’ ve direkler nedeniyle zar-zor kazandı bol lacivertliler.

Son dakika golünün oluşumu ise; Antalyaspor teknik direktörü, Polat ve Balili hariç Antalyasporlu tüm profesyonel futbolcular ve ligimiz için ayrıca bir haber! Ne kadar süperiz değil mi!

YORUM YAZ