MENÜ

Kolay değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakip yeterince tehlike yaratamasa da Kadıköy’de, koşuyor, mücadele ediyor. Hakem, oyunun temposunu düşürecek gereksiz düdüklerden kaçınıyor. Tribünler Saracoğlu zaten. En kötü zamanlarda bile, istisna rantçılar hariç ‘hep destek tam destek’. En az yukarıdakiler kadar önemli bir başka not ise; Emre’nin cezası bitmiş ve ilkonbirde. Direkler de yine karşılaşma boyunca devrede ancak, bir kez daha nafile... Bu kadar olumlu etken varken, ister istemez futbol oynamak zorundaydı lider ve şimdilik yenilmez Fenerbahçe.
Bir kere Volkan oynuyordu kalede ve ez az ilk iki golü atan Alex kadar payı vardı dün akşamki galibiyette. Zaten, ne zamandır da böyle. E, helal olsun!

Savunmada Üç maçtır olduğu gibi yine Bilica sahnede. Lugano, golü atana kadar gölgede. Bu ikilinin bir de daha güçlü hücum hatlarına karşı, bu kadar uyumlu olduğunu düşünsenize...

Orta alan dediğimiz gibi, Emre ile bir başka işlemekte. Baroni belki sadece boşlukları doldurmakla yetindiği için eleştirilse de, Emre’ye katkısı ve sağladığı itici güç gerekli her eve!

Tabii ki ve ille de ‘Büyük usta’ Alex’in tartışılmazlığı.. Ve ‘Maaaşallah Güiza’ sayesinde asistlerine asist eklemekten mahrum kalışı. Şu İspanyol biraz rahat olup kasmasa adelesini, tavan yapacak Alex’in istatistikleri...

Kuddusi Müftüoğlu’nun dakikalarla birlikte eriyen randımanı bile, dün akşamki rekor gecesini gölgeleyemedi. Kolay değil sekiz maç üst üste kazanabilmek bir maratonda. Üstelik, başta biz, önüne gelenin eleştirdiği ve uzay takımlarının ortalarda uçuştuğu bir ortamda!

YORUM YAZ