MENÜ

Kedi-Fare oyunu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısında tamamen üstün oynadı Fenerbahçe. ‘Tek kale’ denir ya, aynen öyleydi mücadele. Top tekniği zaten pek yüksek olmayan Kuyt bir de formsuz olunca, pek bir fena oluyor! Dün akşam da öyleydi işte. Penaltıyı kaçırması değil mesele, pas vermeye çalışırken yaptığı basit top kayıpları ve sanki sis varmış gibi azalan görüş mesafesi! Diego’nun bir kez daha yüzüne iyice baktım, evet oydu. Oynadığı futbolu hala ona ait değil oysa!

Serkan çok formda

Gökhan, Hasan Ali, Topal, Alper ön planda, karşı tarafta ise sadece Serkan var sanki Çubuklular’ın karşısında. Geçen hafta da çok çok iyiydi Serkan, formunun doruğunda. Hakeme de bir şey söylemek gerek ilk yarı sonlandığında, baraj yapılırken “elini kaldırma” diye işaret ediyorsun ya, oyun içinde de ceza sahasında elini kaldırırsa bir futbolcu ve topa engel olursa, buna penaltı vermen gerekir aslında!

Yunus Yıldırım bile verirdi

İkinci yarı da ‘Tek kale’ geçti. Bu yarıda Emenike de Fenerbahçe’nin iyileri arasına katılıyor hatta bir adım öne geçiyordu arkadaşları arasında. Ona 58. dakikada yapılana Yunus Yıldırım bile penaltı çalardı! Meral çalamadı nasılsa! Karşılaşma bu yarıda artık Rizespor’un ceza sahasında oynanıyor, Mehmet Özdilek de eli çenesinde seyrediyordu kenarda! Bu nasıl bir futbol anlayışıysa! Serkan’ın muhteşem direnişi 80. dakikada sona eriyor ve Kanaryalar fazlasıyla hak ettikleri üç puanı, Webo ile kazanıyordu maçın sonunda.

YORUM YAZ