MENÜ

Ebediyete kadar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Türk futbol tarihinin ilk ‘harem-selam’lık maçıydı, dün akşam Kadıköy’de oynanan!
Kadınlar ve çocuklar tribünde, erkekler kaldırımdaydı!
Hani, bir süredir sahiller, havuz kenarları var ya cennet ülkemizde turizme yeni yeni açılan; oralardaki gibi bir ortamdı!
Belki bir deneme bu, en büyük üzerinden yapılan! Belki sadece tesadüf; kim bilebilir!
87 yıl, 10 ay, 21 gün geçmiş Cumhuriyet kurulduğundan bu yana. Tam olarak, 32 bin 103 gün yani.
Tam olarak, 81 gün geçti; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı 81 gündür özgürlüğünden yoksun yani!
O’nu asla unutmayan ve unutmayacak olan, ‘Büyük Usta’ liderliğindeki Sarı-Lacivert Çubuklu’lar sahada, Çubuklu’ya gönül veren binlerce kadın ve çocuk tribünde, bir o kadar erkek de kaldırımdaydı; sevdaları gereği her zamanki gibi.
Kimse kıskanmasın, gıpta duysun sadece; dünya tarihine geçti ilklerin, rekorların, acıların, gururun, direnişin, Atatürk’ün, Cumhuriyet’in kulübü Fenerbahçe.
Bu, acı, öfke, sevgi, bağlılık ve düzenli olarak artan dayanışma ile yüklü, karmaşık ve artık çoklarınca “açık bir hesaplaşma ve ele geçirme operasyonu” olarak görülen süreç devam ederse, umulanın aksine daha da güçlenecek Fenerbahçe.
Daha da Fenerbahçe olacak, günler geçtikçe! Daha da ayrılacak, ayıklanacak ve ‘karşı konulamaz’ olacak kenetlendikçe!
Kim olsa, “aklınızı başınıza alın” der ve bu ülkede yaşayanların en azından yüzde 50’si bilir mağdur edilenlerin nasıl yükseldiğini!
Dün akşam, en azından ülke tarihine bir kez daha yazıldı Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler. İyi ki varlar ve emir büyük yerden, “ebediyete kadar” var olacaklar...

YORUM YAZ