MENÜ

Çorba

Abone Ol Google News

Karşılaşma, henüz ikinci dakikada Burak’ın kendini yere atışıyla başladı!

Haberin Devamı

Rakibinden çok daha iyi savunma yapan, orta sahayı çok daha iyi kullanan Fenerbahçe onuncu dakikadan itibaren sazı eline aldı. Çıkana kadar Emre, sonra Selçuk, Meireles ve Topal’la istediği gibi oyunu yönlendirip, kanatlarda da Caner, Alper, Gökhan ve Kuyt’ı kullandı.

Sezonun başından bu yana olduğu gibi, yine en önemli eksiği pozisyon üretememekti Sarı- Lacivertliler’in. Az sayıdaki fırsat da pas yapmayı bile bilmeyen, altyapısız Emenike kalitesiyle pek işe yaramadı!

İlk yarı misafirin sonuç değil, oyun üstünlüğüyle tamamlanırken, sportmenlik dışı herhangi bir olayın yaşanmamış olması, bu yarının en keyifli yanıydı. Ne yazık ki, Passolig saçmalığı sayesinde, seyirci sayısı ise 40 bini bile bulamadı.

İkinci yarı Volkan’ın Sneijder’in gollük şutunu kurtarışıyla başladı. Sonra, elli üçüncü dakikada Alves yine mallık yaptı, kızardı! Olcan direkten döndü, az sonra Kadlec futbol kariyerinin en kolay fırsatını kaçırdı. Sahada bir kişi eksik ve Emre’nin yokluğunda lidersiz oynayan Fenerbahçe’yi Hasan Ali değişikliğiyle yerleri oynatarak biraz da İsmail Kartal karıştırdı!

Haberin Devamı

Israrla tahammül ettiği Emenike’yi tam kontratak zamanında çıkardı. Son dakikalarda topa sahip olmak gerekirken, çok yorulan Kuyt’ın yerine Diego’yu değil Sow’u oyuna aldı.

Sonra Sneijder her iki köşeden iki kez örümcek aldı. Kapanışta da Alper Fenerbahçeli oldu ve son şampiyon sahadan yenik ayrıldı.

YORUM YAZ