MENÜ

Cahil sürüsü!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin maçları vardı yine dün voleybolda, basketbolda, futbolda. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün neredeyse her gün maçı var zaten içeride, dışarıda! Başkanı 114 gündür özgürlüğünden yoksun olan gerçek Fenerbahçeliler; pasa, asiste, şuta, sonuca bakmıyorlar ama! Tüm branşlarda, bu sezonun şampiyonluk değil Fenerbahçelilik ve Fenerbahçeliler’in özgürlük sezonu olduğunun farkındalar. Bu nedenle doluyor statlar, salonlar ve diğer alanlar.

Haberin Devamı

Şehitleri var, neredeyse her gün bu vatanın. TBMM’de bile “Savaş” ve “Şehit” denilmesine bakmıyor ama eski güzel ülkemin, eski güzel insanları. Geride kalanlara bakıyorlar, gerçek Fenerbahçeliler gibi. Annelere, babalara, çocuklara, sevdalılara, sevdalara, akıllara, bilgilere, fikirlere, inançlara, ideallere bakıyorlar.
Akıl almayacak işler oluyor, eski güzel memleketimde. Birileri, sürekli televizyonlarda dizi seyrediyor! Birileri girene, çıkana, gole, pası verene bakıyor hâlâ! Birileri, hitabet gücü yüksek olana, dışarıdan beslenene, servis edilenle bilgi verene, hak etmeden sahip olana ve sadece kendi adaletine inanıyor hâlâ!

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin maçları vardı dün. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün neredeyse her gün maçı var zaten içeride, dışarıda! Fenerbahçe sıkıntılı ve Fenerbahçe = Türkiye!

Unutmadan; Fenerbahçelinin rengi Sarı-Lacivert, kanı ise Kırmızı-Beyaz’dır Ata’dan. Bunu bilip sözüne dikkat etmeli, ağzı olup konuşanlar! Bilmeyen cahil sürüsü de bir an önce öğrenmeli ve iyi düşünmeli ‘Fenerbahçe’yi ağzına almadan!

YORUM YAZ