MENÜ

Bir yastık eksikti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oyuna kötü başlamayı adeta gelenek haline getiren Sarı-Lacivertliler, dün akşam bu konuda zirveye vurdu. Ancak 25’ten sonra devreye girebildiler, sonuca ulaşamasalar da, hiç olmazsa rakip kaleye yaklaşmayı, tehlike yaratmayı becerebildiler. Tabii, bunda Orhan ve Krasiç sayesinde kendilerinin 9, rakiplerinin 13 kişi oynamasının da etkisi vardı. Neyse ki, Topal dün akşam havasındaydı. Aksi halde ilk 45 dakika çok daha farklı tamamlanırdı. Çok önemli ikramlarına rağmen savunmada Bekir ve orta alanda 16 numaralı iyi oynayanlardandı. İleride ise Stoch takımının rakip sahada kalmasını sağlayan adamdı. Stoch’un maçın yıldızı olmasına engel olan Ertuğrul ise, Kayserispor’un en güvenilir elemanıydı.

Hayatının en kolay değişiklerini yapan Kocaman, Orhan ve Krasiç’i çıkarınca her iki takım da 11’er kişiyle oynamaya başladı. Hal böyle olunca tek kaleye döndü maç. Neredeyse altı pasa kadar kapanan ve ani atak kollayan rakibini fena hırpaladı Fenerbahçe. Bu yoğun baskı rakiplerinin bol bol yerde yatmasına neden oldu. Bir tek yastıkları eksikti bazılarının sanki!

Bu kadar ağır ve hiç hız kesmeyen baskının sonuçta galibiyet golünü getireceği de belliydi. Gol geldi ve Sarı-Lacivert’e gönül verenler bir kez daha sevindi.

Dün genç bir Salih vardı sahada. Hani Fenerbahçe’de de bir Salih var ya, adaşı yani! İki Salih’i kıyaslayıp, gurur duysun Fenerbahçeliler. Kastettiğimiz futbolculukları değil tabii...

YORUM YAZ