MENÜ

Arka adale!

Abone Ol Google News

Yürek dayanmaz bir maç daha!
Ziraat Türkiye Kupası’nda, Ankara’da....
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in şehrinde, oğlu Ahmet Gökçek’in başkanı olduğu, Bursaspor’un kardeş takımı Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ile Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi Profesyonel A Takımı karşı karşıya...

Haberin Devamı

Hangisi yenilirse yenilsin ya da yenerse yensin, bir sonuca varılmayacak, çünkü daha çok maç var grupta!

Öyle olmasa, yani 1907 yıldır bu kupayı kazanamayan Sarı-Kanarya yiyeceği bir golle, 1908. kez bu kupadan uzaklaşacak olsa; belki heyecan gelebilir oyuna!

Aslında, o bile tansiyonu arttırmaz ya! Tek özelliği, Fenerbahçe’nin uzun yıllardır kazanamıyor olması bu kupanın, bir sene daha kazanmasa Kanaryalar kimin umrunda! Sadece, Fenerbahçe aleyhine cümleler kurmak isteyenler için, bir malzeme bu kupa! Gerisi, ilerisi, düzenlenişi, heyecanı, önemi yok büyük takımlar için, lig şampiyonluğu gibi bir organizasyonun yanında!

İster yürüyerek oyna, ister koş. İster tam takım çık, ister en yedeklerinle. İster, Okan’ı bir kez daha sun futbolseverlere, ister, yine haftanın en iyisi Gökhan Gönül’le...

Haberin Devamı

Bir soru sorulabilir bu maçla ilgili Fenerbahçe cephesine; üç gün önce kullanılması düşünülmeyen Bekir, şimdi neden ilk onbirde! Bir de, neden herkes arka adalesinden sakatlanıyor şu günlerde! Kupa hikaye ama, arka adale önemli mesele!

YORUM YAZ