MENÜ

Seri devam etti

Abone Ol Google News

Maça etkili başlayan Başakşehir 4. dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanatan kazanılan serbest vuruşu kullanmak için topun başına Edin Visca geçti. Boşnak yıldızın direk kaleye gönderdiği şık vuruşunu kaleci Altay, parmak ucuyla gole izin vermedi. İlk yarıda Fenerbahçe’ye zor anlar yaşatan Başakşehir 9. dakikada tekrar gol yollarını aradı. Visca’nın Sarı- Lacivertli ekibin ceza sahası içine gönderdiği ortasını Crivelli kafa ile kaleye gönderdi. Altay bir kez daha tehlikeyi uzaklaştırarak gole izin vermedi.

Haberin Devamı

Hatayı affetmedi

Oyuna denge getiren Fenerbahçe zorlu müsabakanın 16. dakikasında gole çok yaklaştı. Yeni transfer Deniz Türüç’ün ortasına Muriqi dokundu. Üst direğe çapan top oyun alanına geri döndü. 32. dakikada Başakşehir ilk gollüne imza attı. Kaleci Mert’ın uzun pası ile buluşan Crivelli, Jailson’un hatasını affetmeyerek şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0. 43. dakikada Emre’nin ara pasında topla buluşan Deniz, beklemeden pasını Muriqi’e gönderdi. Makedon forvetin kaleye gönderdiği gol VAR kararı ile iptal edildi.

Haberin Devamı

Kontrolü kaybetmediler

Başakşehir, Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda da etkili oldu. 52. dakikada Visca’nın Fenerbahçe kalesine gönderdiği sert şutu direkten geri döndü. Visca’nın vuruşuna Genç kaleci izin vermedi. 77. dakikada Fenerbahçe skora eşitlik getirdi. Tolga Ciğerci’nın ceza alanı içine gönderdiği ortasına Muriqi bekletmeden kaleci Mert’in sağından filelerle buluşturdu: 1-1. 90+1 dakikada Ferdi’nin pasını kafayla kaleye gönderen Dirar takımına galibiyeti getirdi. Sezona Gazişehir galibiyeti ile başlayan Fenerbahçe, serisini devam ettirmeyi başardı.

YORUM YAZ