MENÜ

Kartal kazandı

Abone Ol Google News

Milli maçlar için verilen arayı iyi değerlendiren Beşiktaş, 1. Lig’in lideri Ümraniyespor’la karşı karşıya geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı da form tutmaları ve takıma adapte olmaları için süre alamayan oyuncularına şans tanıdı. Ümraniye Stadı’nda oynanan maçta yeni transferlerin teknik ve taktik becerilerini sahaya yansıtması ve genç oyuncuların hırslı tavırları teknik heyeti memnun etti.

Haberin Devamı

17’lik Kartal, kaptan çıktı

2. dakikada N’Koudou, süratini konuşturarak sol kanattan son çizgiye indi. İçeriye çevirdiği topa Umut Nayir dokundu ve top filelerle buluştu: 0-1. 11. dakikada ise Orkan Çınar’ın sağ kanattan müthiş ortası direk ağları sarstı: 0-2. Gençlere verdiği önemle bilinen Abdullah Avcı, ikinci yarıya övgü ile bahsettiği 17 yaşındaki Kartal’ı sahaya kaptan olarak çıkarttı. Oyuncular, Avcı’nın gözüne girmek için müthiş efor sarf etti.

Tek golleri Gimbert’ten

Özellikle Umut, Orkan ve altyapıdan A takıma yükselen Kartal ile Erdem’in performansları göz doldurdu. 78. dakikada kazanılan penaltıda topun başına Umut Nayir geçti. Maçın yıldızı olan genç oyuncu takımının 3. golüne imza attı. Ümraniyespor’un tek golü ise 90+2’de Gimbert’en geldi. 1-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ