MENÜ

Ziyafet var kazanan yok

Abone Ol Google News

Kasımpaşa öne geçti, Malatya 2-1’i yakaladı. 10 kişi kalan rakibine karşı ev sahibi son sözü uzatmada Khalili ile söyledi, maç 2-2 bitti. Sergen Yalçın’ın atıldığı maçta iki takım da müthiş futboluyla alkış alırken puanlar paylaşıldı.

Haberin Devamı

Ligimizin oyun standartları maalesef çok yüksek seyretmiyorken Kasımpaşa- Malatyaspor maçındaki heyecan ve pozisyon odaklı futbol dikkat çekiciydi.

Koita’dan nefis bir yay üstü şutuyla gelen golün ardından Kasımpaşa ev sahibi avantajını devrenin sonuna kadar sürdürdü.

Sergen Yalçın, oyuna bakış açısıyla bence birçok meslektaşından pozitif yönden ayrılıyor. Donald-Gökhan Töre, Biofuma-Fofana değişiklikleri Malatya’yı 1- 0’dan 2-1’lik üstünlüğe taşıyan en önemli etkendi. Sergen hocanın hem kendi kariyeri hem de Malatya’nın geleceği için sahada kalmayı başarması gerekiyor.

Malatyaspor kazansa ligin zirvesine ortak olacak ve önünde bambaşka bir pencere açılacakken Robin Yalçın’ın ikinci sarıdan atılması planları alt üst etti.

Kasımpaşa’nın uzatma dakikalarında Khalili ile bulduğu gol tabelayı eşitledi.

Haberin Devamı

İki zeki hoca!

Kasımpaşa rakip ceza sahasında tam 38 kez topla buluşurken Malatya’nın buna 26 ile karşılık vermesi aslında iki takımın oyun karakterinin göstergesi.

Neticede futbol topunun etrafında dönen 22 futbolcu ve buna yardımcı olan iki zeki antrenörün maçını keyifle izledik.

YORUM YAZ