MENÜ

Yükseliş dönemi

Abone Ol Google News

Rangers maçından sonra düşüşe geçen Galatasaray’ın son 6 maçtaki 16 puanı ve son 3 haftadaki oyun performansı dikkat çekici. Hatay’a karşı sağda Oğulcan, solda Emre Akbaba ile başlayan Fatih hoca, Feghouli’yi merkezde kullandı. Feghouli genel anlamda Galatasaray’ın en verimli oyuncularının başında geliyor ama son dönemdeki merkez orta saha performansı göz kamaştırıcı. Kazanılan topları çok doğru kullanıyor, yeteneklerini yansıtıyor, kenarda oynadığında sarfetmek zorunda olduğu ekstra enerjiyi ekonomik harcıyor ve az yoruluyor. Feghouli gibi Diagne de fazlasıyla iyiydi. Kayseri maçında kaçırdıklarına inat Rize’ye yaptığı üçleme kendine karşı bir rövanş niteliğindeydi. Hatay’a attığı ise gerçek bir santrfor golüydü. Galatasaray’ın çok net bir kaleci sorunu var ve bu her hafta biraz daha belirginleşiyor. Fatih’in zamanlama hataları, yanlış pas tercihleri acemiceydi. Oğulcan Çağlayan yetenekli, dirençli ve hızlı bir forvet. Gelen şansı iyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre Akbaba sol forvette aşırı yıpranmışken, Belhanda girip Kılıç kenara geçemez miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Feghouli orta sahada takımın beyni gibi oynuyor. Hatay karşısında yüzde 92 pas isabet oranı, 3 kilit pas, 1 asist ile sahanın yıldızıydı.

Maçın olayı

Diagne’nin geçen hafta yaptığı üçlemeden sonra Hatay’a da çok klas bir gol atması.

Kısa mesaj

Galatasaray son 6 maçta 16 puan topladı ve haftayı BAY geçecek. Terim bu süreci, sakatları düzelirse iyi bir devre arası çalışmasına dönüştürebilir.

YORUM YAZ