MENÜ

Yeni oyunun lansmanı

Abone Ol Google News

Erol Bulut döneminde güçlü bir oyun yoktu ama şampiyonluk şansı hâlâ var. Emre Belözoğlu, haftalar önce yapılan medya toplantısında Fenerbahçe’nin güçlü bir oyun oynaması gerektiğini söylemişti. Bu maç, yeni oyunun lansmanı olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin önünde 10 lig maçı kaldı. Akıllardaki yeni ve önemli soru: Bu süreci Emre Belözoğlu ile geçirecek olmak avantaja dönüşebilecek mi? Fenerbahçe, Erol Bulut döneminde güçlü bir oyuna sahip olamadı, deplasmanda kazansa da iç sahada çok maç kaybetti. Fakat hâlâ şampiyonluk için şansı var ve bunu kullanmak adına Emre Belözoğlu kozunu sahaya sürdü.

Öne geçme şansı

Beşiktaş’a karşı bir hafta dezavantajı olsa da Galatasaray’ın Hatay’da kaybetmesi Fenerbahçe’ye büyük bir kapı açtı. Denizli maçını kazanmak ikinciliği getirecek, elbette bununla birlikte yeni bir sayfa ve morali de yanında taşıyacak. Emre Belözoğlu haftalar önce medya toplantısında Fenerbahçe’nin güçlü bir oyuna sahip olması gerektiğinin altını çizmişti. Denizli maçı aynı zamanda yeni Fenerbahçe oyununun da lansmanı olacak.

Haberin Devamı

Kafa rahatlığı önemli

Fenerbahçe’nin Kadıköy kabusunun sona ermesi adına baskılı, pozisyonlu, güçlü bir pas oyunu beklentisi oluştu. Bunun için stoperlerin doğru oyun başlangıcını yapabilmesi, Gustavo’nun pas departmanını kusursuz işletmesi, Ozan ile Pelkas’ın da driplinglerle kapalı savunmanın arasına topu taşıması gerekecek. Ozan Tufan, Milli Takım’dan formda dönüyor, arada düğününü de yaptı. Yani moral değerleri hayli yüksek. Artık ‘Fenerbahçe’de yedek kalır mıyım?’ diye düşünmemeli. Yeni bir Fenerbahçe’den söz edilecekse topa daha çok sahip olma ve ikinci topları tamamlama konusunda Emre Belözoğlu, Ozan-Gustavo-Pelkas’a daha çok güvenmek zorunda.

YORUM YAZ