MENÜ

Yeni hali çok iyi

Abone Ol Google News

Oyununu Mesut Özil’e uyarlamaya hazırlanan Fenerbahçe, Kayseri karşısında sezonun en etkili futboluyla kazandı. Fenerbahçe adına sezonun en büyük piyangosu Pelkas harika iş çıkarmaya devam ediyor. Takımının ilk golünde Thiam’a tam bir Mesut Özil asisti yaparak yeni takım arkadaşına hoş geldin dedi. İkinci golde ön asisti çok estetik ve görülmeye değerdi. Szalai’yi ilk maçında çok beğendiğimi söylemeliyim. Çok net bir sol ayağı var, tereddütsüz, sade ve akıcı oynuyor. Bir stoper hem solak hem iyi pasörse kariyerine 1-0 önde başlıyor, Szalai de Fenerbahçe serüvenine iyi bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Dan Petrescu futbolculuğunda 4 büyüklerin transfer gözdesi olsa da Rumen futbol insanı Türkiye’ye teknik direktör olarak geldi. Petrescu’nun elinde vasat bir kadro var. Özellikle kariyerinde Kayseri öncesi toplasan 5 golü olmayan 23 yaşındaki golcü! Kanga zincirin en zayıf halkasıydı. Kayserispor yönetiminin sorunun hocada değil kadro yapılanmasında olduğunu anlaması gerekiyor.

Gecenin sorusu

Herkes bu kadar iyiyken Erol hoca kimi feda edecek?

Haberin Devamı

Maçın starı

Pelkas Fenerbahçe’ye dinamizm kattığı kadar skor katkısıyla da fark yaratıyor. Thiam’a asisti akıl dolu, ikinci goldeki dokunuşu çok estetikti.

Maçın olayı

Mesut’a hazırlanan Fenerbahçe’nin ilk yarıda 322, maçın genelinde 625 isabetli pasla kendi adına bu sezonun rekorunu kırması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe oyun tarzını değiştiriyor, daha çok pas yapıp topa sahip oluyor. Gustavo ve arkadaşları sadece ilk 45’te yaptığı pası daha önce 6 maçın 90 dakikasında yapamamıştı.

YORUM YAZ