MENÜ

Yeni Fenerbahçe çok farklı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maça Frey’in en uçta olduğu 4-2-3-1 ile başlayıp, Caner-Thiam ikilisinin uyum içerisinde işler hale getirdiği sol kenar oyunuyla ilk 20 dakikayı domine etti. Thiam fizik açıdan oldukça diri, güçlü ve dengeliydi. Fizik olarak iyi olan Frey’in küçük acemilikleri Erol Bulut’u erken hamleye zorladı. Sahanın en iyisi olan Thiam’ı ikinci santrfora çekip Frey’in eksikliğini giderme fikri kısa süreli bir hücum dengesizliği yaratsa da Thiam’ın golü bulması Erol hocanın kafasındaki planı netleştirdi.

Haberin Devamı

Frey dublör gibiydi

Erol Bulut, Vedat Muriç sonrasını planlamak için her maç yeni bir şeyler deniyor. Frey’in santrforluğunda geçen 20 dakika kabus gibi olunca, forvetteki herkesin yeri değişti. Frey’in sonraki süreçte iyi niyeti, presi ve çalışkanlığı Antalya’nın top çıkarmasını engelledi. Aslında Frey, Erol hocanın kafasındaki santrforun dublörü gibiydi. Vedat gideceğine göre orada Frey’in bitirebilenini bulunmak zorunda.

Sinyaller bayağı iyi

Fenerbahçe’nin kabuk değiştirdiğini her hazırlık maçında biraz daha net görüyoruz. Antalya karşısında sahanın her bölgesinde Fenerbahçe’nin üstünlüğü vardı. Geçen iki sezondan farklı olarak Erol Bulut ve öğrencileri neredeyse pozisyon vermeden, kalelerine şut çektirmeden maç bitirmeyi başardılar. Frey çok çalışkandı, Thiam tüm gollere doğrudan dokundu, Caner ve Gökhan tüm takımın havasını değiştirdi ortaya böyle bir performans çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ