MENÜ

Yaşayan kazanır

Abone Ol Google News

Ömer Erdoğan tıpkı takımı Hatayspor gibi ilk Süper Lig sezonunu yaşıyor olmasına rağmen olağanüstü bir performans sergiliyor. Maçı adeta kenarda yaşayan genç teknik adam, ligin gol kralı Boupendza’dan yoksun oynamasına rağmen Galatasaray’ı orta sahada sıkıştırıp ceza sahasından uzak tutarak hızlı forvetleriyle işi bitirdi. Galatasaray savunmasının hali içler acısıydı. Luyindama ve Marcao yokken Donk’un yanına Gedson Fernandes’i koyan Terim, bu tercihine bin pişman oldu. Kamara, sağ bek Şener’i neredeyse her pozisyonda geçti, sol kenardan Galatasaray kalesine rahat ulaştı. Fatih hoca devre bitiminde neredeyse tüm takımı değiştirdi. Şener stopere, Linnes sağ, Ömer Bayram sol beke, Babel, Falcao ve Halil forvete geçti. Ama değişen bir durum olmadı. Boupendza yoktu ama Diouf hızıyla Galatasaray’ın başını döndürdü, Riberio’nun attığı gol ise jeneriklikti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hazır olmayan onca oyuncu 11 başlarken nasıl oluyor da bu kadar güçlü ve fit Babel son 7 maçın 6’sında kulübede kalabiliyor?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mame Diouf, gol kralı Boupendza’nın yokluğunu hissettirmedi, attığı 2 golle gecenin yıldızıydı.

Maçın olayı

Galatasaray’ın ilk yarıda yüzde 58 topla oynamasına rağmen Hatayspor ceza sahasında sadece 3 kez topla buluşması.

Kısa mesaj

Terim ve öğrencileri son iki haftada Rize’den 4, Hatay’dan 3 gol yiyerek felaket bir savunma performansı sergiledi, şampiyonluk yarışında iyice geriye düştü.

YORUM YAZ