MENÜ

Yapısal reform şart!

Abone Ol Google News

Benfica ilk maçın 30. dakikasında aldığı oyunu dün gecenin son düdüğüne kadar elinde tuttu. İki takım arasında ciddi bir tempo farkı oluştu. Fenerbahçe kalesine yakın yerlerde yediği baskıdan çıkmakta zorlandı. Zaten Benfica’yı elemek için Fenerbahçe’nin iyi bir santrfora ve Skrtel’in yanında dengeli bir stopere ihtiyacı vardı. Aksi halde seride iki gol hediye ettiğin Benfica’yı eleyemezsin. Basit golü ilk kez yiyorsanız bunun adı dalgınlık olabilir, -ki sezon başlarında bu normal karşılanabilir. Ama aynı rakipten bir hafta içinde ikinci kez yiyorsan pozisyon egzersizini yetersiz yapmışsın demektir. Cocu da Aykut Kocaman gibi ‘doğru oyun’cu bir hocadır. Kocaman’ın takımında çok fazla bireysel hata olurdu, Cocu’nun takımında ise total pozisyon hatası var. Giuliano dün gecenin hayal kırıklığıydı doğrusu. Kendini fazlaca forvet hissediyor. Bu uzun vadede ciddi sorunyaratır, zira skor üretemediğinde Fenerbahçe’yi sahada 10 kişi bırakıyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Giuliano’nun görev tanımı ne? Forvet mi orta saha mı 10 numara mı? Anlaşılmaz bir formsuzluk girdabında takımını aşağıya çekiyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bunu söylemek üzücü ama maçın yıldızı Benfica’nın 19 yaşındaki orta sahası Fernandes’ti.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin tıpkı ilk maçta olduğu gibi basit! bir golle geri düşmesi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne gruplardan devam edecek. Orada Slimani gibi gerçek bir santrforla bambaşka bir sayfa açabilir.

YORUM YAZ