MENÜ

‘Yanal'ın oyunu' transfersiz zor

Abone Ol Google News

Ersun Yanal ile Fenerbahçe arasındaki ilişki, birbirlerine doyamadan ayrılmış iki sevgilinin yarım kalmış aşk hikayesi gibiydi. Taraftar her zaman vefalıdır, kendini mutlu edeni unutmaz. Nisanda şampiyonluk turu attıran Ersun hocaya ikinci şansı bizzat taraftar verdi.

Haberin Devamı

Rakibi yiyen stoper!

Yanal, nasıl bir kadronun başına geçtiğinin farkında. Sow, Emenike, Kuyt, Webo’lardan; Frey’lere kadar inen forvet kalitesinin de; Emre, Meireles, Baroni, Mehmet Topal rotasyonundan elde sadece yaşlanmış Topal’ın kaldığının da bilincinde. Caner, Gönül’lerden Şener, Hasan Ali’ye gelindiğinin de, Bruno Alves, Egemen gibi rakibi yiyen stoperlerden Neustadter’e gerilendiğinin de...

Yapacak çok işi var

Maalesef Yanal’ı kara bir tablo bekliyor ve tüm şartları bilerek görevi kabul etti. Yapılacaklar listesi hayli kabalalık olacak. Skrtel’in yanına bir Egemen bulmak, bekleri bir üst versiyona geçirmek, merkeze Ekici’yi monte etmek, Slimani’yi hayata döndürmek... Tüm bunları yapmadan Fenerbahçe’nin önde baskıya endeksli, kaotik ama heyecanlı ‘Yanal oyunu’na geçişi mümkün olmaz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ