MENÜ

Visca varsa sorun yok

Abone Ol Google News

Başakşehir, 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Edin Visca’nın önderliğinde galibiyete uzandı, Akhisar’ı 3-1’lik skorla yıktı. Abdullah Avcı’nın ekibi, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kaybettiği haftada önemli bir 3 puan kazandı.

Haberin Devamı

Edin Visca Türkiye’ye gelmiş en faydalı yabancılardan biri şüphesiz. 2010’dan beri ülkemizde futbol oynuyor ve neredeyse her sezonu 34 maç üzerinden tamamlıyor. Akhisar’a karşı harika bir gol attı, Bajiç’in golünü hazırladı, geceye damgasını vurdu.

Abdullah Avcı Adebayor’suz oynamanın risklerini satın alarak maça başlamıştı. Napoleoni, Kerim ve Visca’nın koşu kalitelerinin üzerine kurulu bir plan vardı ama maç dar alan oyunuyla çözüldü.

Seleznyov’un cezası Akhisar’ın dengesini bozacak kadar önemliydi. Önde top tutan net bir santrfordan, Elvis Manu gibi hızına güvenen bir forvete geçmek Akhisar’ı toptan uzaklaştırdı ve bu Başakşehir için işleri kolaylaştıran bir durumdu doğrusu.

Emre-Bajiç değişikliği zorunluluktan gerçekleşmiş olsa da Avcı adına cesur bir karardı ve işe yaradı. Bajiç, Napoleoni ile arkalı önlü uyum içerisinde hareket etmesinin meyvesini attığı harika golde topladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Akhisar, Galatasaray’ın elinden Süper Kupa’yı aldıktan sonra tatile çıkmış gibi oynuyor. Saffet hoca için sezon bu kupadan mı ibaret acaba?

Maçın starı

Edin Visca sadece işini yapıyor, çenesini değil zekasını konuşturuyor. Akhisar’a attığı akıl dolu gol ve Bajiç’e attırdığıyla gecenin adamıydı.

Maçın olayı

Emre’nin sakatlanıp çıkmasıyla mecburi Bajiç değişikliğinin gelmesi maçı koparan hamle oldu.

Kısa mesaj

Başakşehir, Avcı'yla her yıl şampiyonluğa oynamaya alıştı. Ama tribünleri bu kadar boşken bunu nasıl başaracaklar doğrusu merak konusu.

YORUM YAZ