MENÜ

Ustalık eseri

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, uzatmalarla 80 dakikayı aşkın süre eksik oynadığı maçta Gustavo’nun insan üstü çabası, Emre’nin bireysel yeteneğiyle Kayserispor’u yenerek 7 maç sonra kazandı. Ozan’ın maçın başında atılması Fenerbahçe’nin düzenini etkiledi. Gustavo iki kişilik oynamak zorunda kalınca Ekici’den ekstra savunma yardımına ihtiyaç duydu. Hem Gustavo hem Ekici bir vites yukarıda oynayarak fazladan efor sarf etti. Ama buna değdi, Fenerbahçe orta sahası eksilmesine rağmen Kayseri’yi ceza sahasına yaklaştırmadı. Kayserispor’un 15 dakikalık baskısı sadece orta sahada topa sahip olmanın ötesine geçmedi. Gustavo buna müsaade etmedi, Marsilya’daki günlerine döndü. Tam bir usta gibi oynadı, sahada Fenerbahçe’nin lideriydi. Aslında maçın özeti şuydu; Emre Belözoğlu, kendini oyuna aldıktan sonra Gustavo ile iki usta maçı çevirdiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kayserispor’un golünden önce Mensah’ın Topla ilerlerken arkasındaki Ekici’nin suratına vurması net bir faul ve kart değil midir?

Maçın starı

Gustavo için çok sıra dışı bir geceydi. Ozan atılınca ekstra oynadı, attığı gol olağanüstü olmasının yanında Fenerbahçe’yi hayata döndürdü.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Maçın birden çok olayı var. 1. Ozan’ın 13’te atılması. 2. Mensah’ın Ekici’nin suratına vurduğu pozisyonu hakemin oynatması devamındaki gol.

Kısa mesaj

87 günlük salgın molasının ardından aslında ligimizde değişen bir durumun olmadığını gördük. Hakemler hala çok kötü.

YORUM YAZ