MENÜ

Üretim yok mücadele çok

Abone Ol Google News

Galatasaray Mariano-Omar değişiminden sonra oyun tarzını değiştirmek zorunda kaldı. Öndeki forvetler içeri kat etmek yerine fazla çizgide kalıyor. Fenerbahçe ligin iki referans bekine sahip olunca Arda ile Feghouli tamamen çizgiye sürüldüler. Deyim yerindeyse Terim’in bu planı Falcao’yu sahadaki en yalnız adam haline getirdi. Fenerbahçe ise uzun bir aradan sonra uyumlu bir savunma hattıyla oynadı. Fizik gücünden faydalanmak ve rakip stoperler üzerindeki baskıyı artırmak için Ozan’ı, Sosa ve Gustavo’nun önünde kullanan Erol Bulut planın karşılığını aldı denebilir. Ozan son ana kadar diri kaldı, 80 sonrası iki hızlı atak çıkışında Etebo ve Marcao onu sarı kartlık faullerle durdurabildi. Sahanın en etkili ismi olmaya başlamışken oyundan çıkması Fenerbahçe’nin ritmini bozdu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Arda ve Feghouli çizgiye mahkum kalmışken Fatih hoca neden oyuna müdahale etmek için 71’e kadar bekledi?

Maçın starı

Altay Fenerbahçe kariyerindeki iyi maçlardan birini oynasa da sahanın en dikkat çekici performansını Luis Gustavo gösterdi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

71 dakika sahada kalan Falcao’nun rakip ceza sahasında bir kez bile topla buluşamaması.

Kısa mesaj

30 faulün yapıldığı, 11 sarı kartın çıktığı maçta kalite yüksek olmasa da taktiksel varyasyonlarla dolu heyecanlı bir derbi izledik

YORUM YAZ