MENÜ

Top için stoper lazım

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı, Tyler Boyd’dan sonra birden çok pozisyonda kullanabileceği Douglas’ı da alarak ‘hızlı oyuna’ bir adım daha yaklaştı. Jeremain Lens’in durumu, Quaresma’nın yaşı malumken Douglas’ın gelişi sağ kenara büyük bir esneklik kazandıracağa benzer. Douglas ve Gönül arkalı önlü oynadıklarında sağ kenarda Beşiktaş’ı daha az top kaybederken görmek mümkün olabilir.

Haberin Devamı

Doğru isim...

Beşiktaş’ın Vida’nın solunu ayağı temiz, pas çıkışları sorunsuz bir stoperle doldurması kaçınılmaz. Kadro içerisinde merkezden birini buraya kaydırmak belki sorunu geçici olarak çözebilir ama bu uzun vadede şampiyonluğa mal olabilir. Zira Avcı, geçen sezon bunu Mahmut-Attamah- Serdar’la iyi tecrübe etti. Beşiktaş her şeyi tastamam yapmak istiyorsa Vida’nın yanına onun kalitesine yakın bir sol stoper almalı. Bu isim kim olur bilemem ama yönetimin son günlerde ilgilendiği Bruno Martins Indi transferi yapılabilirse savunmanın kalitesi yükselir.

Bu bir ihtiyaç

Martins Indi, Hollanda formasıyla 2014 Dünya Kupası’nda yıldızını parlatıp Porto’nun yolunu tutsa da Premier Lig cazibesine kapılıp savrulanlardan olmuştu. Beşiktaş’ın şu anda alabileceği en iyi solak stoperlerden biri gibi görünüyor. Bu transfer hem oyuncu tarafı hem de Beşiktaş için ihtiyaç. Burak, Beşiktaş’ta tahminlerin çok üzerinde bir 6 ay geçirdi. Yaşı 34 olsa da çok fit ve güçlü oluşu onu Avcı’nın birinci santrforu yapmaya yetebilir. Burak hala çok değerli ve özellikle Boyd sahadayken ‘top bende’ oyununu rakip arkasına yapacağı koşularla başka bir boyuta taşıyabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ