MENÜ

Top Erol Bulut'ta

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kağıt üzerinde ligin en iyi kadrosunu kurdu. Son iki sezondur neredeyse maç izlemez hale gelen Fenerbahçe taraftarı, şimdi hafta sonunu iple çekiyor. Öyle ki, mevcut kadrodan iki tane takım çıkarıp lige koysan ikisi de şampiyonluğa oynar. Anlayacağınız bundan sonrası teknik direktör becerisine kalmış.

Haberin Devamı

Orta sahada fark var!

Trabzonspor sakatlıklar sebebiyle orta sahasını oturtamadığı için inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Fenerbahçe, Trabzonspor’a karşı sahanın her bölgesinde önde görünüyor olsa da asıl farkı Gustavo-Sosa-Ozan üçlüsüyle yaratabilir. Ozan, takım içi rekabetten beslenerek olağanüstü bir çıkış grafiği çiziyor. Geçen sezon Trabzonspor’un en önemli parçalarından olan Sosa yeni takımına çabuk adapte olarak sadece futbol zekasının değil duygusal zekasının da ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor.

Zengin forvet menüsü

Samatta, Ademi, Cisse birbirinden tamamen farklı 3 santrfor. Samatta hızı ve vuruş kalitesiyle Erol Bulut’un kafasındaki birinci isim. Fakat Ademi’nin yüksek top becerisi Caner ve Sosa’nın orta kalitesi düşünüldüğünde büyük bir silah olabilir. Bulut’un elinde zengin bir forvet portföyü var ve istediği her şablonu rahatlıkla oynayabilir. Bu bir antrenör için büyük bir lüks ve Erol hocanın bunun keyfini çıkarması gerekir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ