MENÜ

Terim'e yazar

Abone Ol Google News

Falcao ve Babel’in önde oynadığı 4-4-2 Galatasaray’ı ceza saha sahasından uzaklatırınca ilk yarı kötü bir futbol izledik. Bir önceki gün yağmur yüzünden su topu maçını andıran Alanya-Antalya maçında bile tek yarıda rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı 13’ü bulmuşken Seyrantepe’de iki takımın (GS 10, AG 3) ilk yarıda ceza sahasında sadece 13 kez topla buluşmuş olması büyük fiyaskoydu. Falcao çıkıp Taylan girdikten sonra Babel’in santrfor olduğu düzen Galatasaray için çok faydalı oldu denemez. Ama Taylan’ın daha fazla dakika alması gerektiğinin anlaşıldığı bir maç olduğu kesin. Onun kazandırdığı penaltı olmasa bugün Galatasaray’da bambaşka şeyler konuşuluyor olabilirdi. Terim’in Mariano dökülürken Nagatomo’yu 86’da çıkarıp yerine Emre’yi alması ve 2. golü sol bek üzerinden yemeleri işleri karıştıracağa benziyor. Galatasaray, ‘Mariano son iki sezonun en iyilerinden biriyken nasıl bu hale gelir’ sorusunun cevabını bulursa bu vasatlığın çözümünü de bulur gibi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Nagatomo’nun ağır bir sakatlığı yoksa 86’da sol beki çıkarıp yerine sol bek almanın izahı var mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

1. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Ankaragücü’nün mücadelesi alkışı fazlasıyla hak ediyor. O yüzden tüm takım yıldızdı.

Maçın olayı

10 kişilik Ankaragücü’nün 2-0’dan maçı 2-2’ye getirmesi ve Galatasaray taraftarının 90 dakikanın sonunda konuk ekibi alkışlarla uğurlaması.

Kısa mesaj

Selçuk İnan oyuna girerken tribünlerin ıslıklaması tecrübeli orta saha için çok kırıcıydı. Selçuk için Seyrantepe artık bir mabet değil. Terim’in de bunun farkına varması lazım.

YORUM YAZ