MENÜ

Taşlar oturmalı

Abone Ol Google News

Ersun Yanal’ın elinde yeterince hızlı forvetleri varken Kruse ile Tolga’yı kenarlarda başlatması ilk yarıyı çöpe attı. 18 faulün yapılıp 5 sarı kartın çıktığı ilk yarıda futboldan bahsetmek mümkün olmadı. Oyun haddinden fazla durdu, kimsenin futbol oynamak gibi bir derdi yok gibiydi. Rakip ceza sahasında takımların sadece 12 kez (5 GFK, 7 FB) topla buluşması futbol fukaralığının yansımadıydı. Sumudica’nın tüm planlarının 0-0 üzerine olması kendi açısından anlaşılır olsa da bu durum maçın temposunu doğrudan etkiledi. Rodrigues girdikten sonra Fenerbahçe doğru düzene geçti. Kruse’nin golüyle maç başka bir seviyeye evrildi. Fenerbahçe Rodrigues’le hızlandı, ilk yarı sahasından çıkmayan Gazişehir Altay’ı zorlayacak kontralarla pozisyonlar üretti, oyun canlandı. İlk yari pozisyon vermeyen Fenerbahçe hızlanan oyunda pozisyon verdi elbette ama maçı da aynı hızla bitirdi. Ligin ikinci yarısı başladı ve artik Fenerbahçe için çöpe atılan sürelerin kısalması taşların yerine oturması gerekiyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Ersun Yanal’ın elinde Ferdi, Rodrigues, Deniz gibi kanat forvetleri mevcutken Tolga Ciğerci’yi sağ, Kruse’u solda başlatması Fenerbahçe’yi iki vites düşük oynatmıyor mu?

Maçın starı

Vedat Muriç önce asist yaptı, peşinden maçı koparacak golü attı. Fenerbahçe’nin hücum gücünün minimum yüzde 60’ını barındırıyor.

Maçın olayı

Kruse’un attığı gol Fenerbahçe’ye olduğu kadar maçı izleyen herkese yaradı, Gazişehir de futbol oynamaya başladı.

Kısa mesaj

Vedat’ın cezalı duruma düşmesi Fenerbahçe adına gecenin en kötü olayıydı. Fakat uzatmalarda kendini attırarak cezasını kupaya taşıdı. Şayet hakem, raporuna kartın bilinçli görüldüğünü yazarsa yeni haftanın tartışma konusu çıkar.

YORUM YAZ