MENÜ

Tarihi golle zafer Antep'in

Abone Ol Google News

Türk futbol tarihine geçecek bir maç başlangıcı yaşadık. Santra vuruşunu yapıp rakip kaleye doğru hızlı koşan Muhammet Demir arkadaşının indirdiği uzun topta Epureanu’yu geçip topu ağlara gönderdiğinde kronometre henüz 9 saniye 18 saliseyi gösteriyordu. Bu bir rekordu ve Süper Lig tarihinde atılmış en erken gol olarak kayıtlara geçti. Sagal hızlı ama savruk futbolcu. Başakşehir savunmasının arkasına istediği topları aldığında hızla kaleye yönelse de zamanlaması, tercihleri ve vuruş kalitesi bir tanesi hariç hep vasatın altında kaldı. Sagal Süper Lig’de kalıcı olmak için sadece hızının yeteceğine ikna olmuş ise yanlış yapar. Erol Bulut’un ondan fazlasını talep etmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Eski halinden eser yok!

Başakşehir tüm gücünü, konsantrasyonunu Fenerbahçe’ye harcamış gibiydi. O kadar erken geri düştüler ki, 90 dakika boyunca Erol Bulut’un istediği senaryoyu oynamak zorunda kaldılar. Topa sahip olsalar da tabelayı değiştirecek aksiyonları yaratamadılar. Başakşehir, eski halinden hayli uzak. Tüm topların Tolga’da buluşması ve Başakşehir’i üretken değil sadece dirençli gösteriyor.

Haberin Devamı

Visca’nın düşüşü

Belki de bu yüzden topa sahip olma yüzdesi sadece istatistik kalemi olarak değer taşısa da oyun üstünlüğü getirmiyor. Ayrıca Visca oyuna ve takıma mesafeli görünüyor. 10 yıla yaklaşan Türkiye kariyerinde tam 4 sezon 34/34 maç kaçırmadan ve oyundan çıkmadan 90 dakika ortalamayla oynayan Boşnak yıldızda şampiyonluktan bu yana düşüş devam ediyor.

YORUM YAZ