MENÜ

Talisca'dan Diaby'ye nasıl gelindi

Abone Ol Google News

Beşiktaş çok ciddi bir vasatlık sorunuyla boğuşuyor. Mario Gomez, Sosa, Talisca, Aboubakar’lardan Umut Nayir’a Diaby’ye nasıl geldi Beşiktaş. Bence kulübün oturup bunu tartışması gerek. Abdullah Avcı’nın Başakşehir’de sahip olduğu oyuncu grubu bu Beşiktaş’tan bir çok pozisyonda daha iyiydi. Herkes Avcı’nın antrenörlüğüne saygı duyuyor elbette ama iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır. Beşiktaş’ın asıl sorunu bu işte. Böyle olunca Diaby 6 pastan nasıl kaçırır, Umut karşı karşıya nasıl atamaz sorusunun bir anlamı kalmıyor. Ankaragücü kaptanı Sedat Ağçay ligin en deneyimli 3 futbolcusundan biriyken oyuncu değişimi esnasında hocanın yüzüne karşı saydırarak kart görmemeyi nasıl umut edebiliyor anlamak mümkün değil. Bu tecrübede bir oyuncunun kendini hem de takımı oyuncu değiştirirken attırması akıl alır bir durum değil.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta kurtarıcı ya da yıldız diye sayacağımız kaç oyuncu var? Sakatlanan Burak’ın yerine Umut, Elneny’nin yerine Orkan giriyorsa hangi kaliteden bahsedeceğiz.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bu maçtan bir yıldız çıkarmak güç ama Kulusic’in stoper performansı diğer meslektaşlarının bir adım önündeydi.

Maçın olayı

Uzatmalar oynanırken önce Diaby, ardından Umut Nayir’in kaçırdığı akıl almaz pozisyonlar.

Kısa mesaj

8. hafta oynanıyor ama kimse silip süpürmüyor. Bugün ligin lideri olan Trabzonspor maçlarının sadece yüzde 50’sini kazanabilmiş ve kalesinde 10 gol görmüş. Ligimizin genel bir oyun sorunu var.

YORUM YAZ