MENÜ

Süper Yiğido

Abone Ol Google News

10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, Konyaspor'u da yıktı. 27'de Yatabare ile öne geçen Yiğido, 45'te Gradel ile penaltıyı değerlendiremedi. 54'te Bytqi, skoru eşitledi. 68'te Kayode, 88'de Robin Yalçın, Konya'nın fişini çekti.

Haberin Devamı

Sivasspor, evinde Konyaspor’u yenerek, puan tablosunu ortadan ikiye böldü. Ligin 10. sırasında yer alan takımla 11. sırasında yer alan takım arasında 6 puanlık bir fark oluştu. Sivasspor maça daha organize başlayıp, 27’de Yatabare ile golü bulduktan sonra oyunun hakimiyetini eline aldı. Devre biterken bir de penaltı kazandı fakat Gradel topu dışarı atınca soyunma odasına 1-0’la gidebildi. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut soyunma odası çıkışında 3 oyuncu birden değiştirerek, topun hakimiyetini eline geçirdi. Oyunu istediği gibi yönlendiren Konyaspor, 54’te Bytyqi ile eşitliği sağladı. Golden sonra İlhan hoca takımından istediği baskıyı almaya devam etti.

Rıza hocanın zamanlaması

Oyunun ibresi Konya’yı göstermeye başlayınca Rıza hoca 66’da üç oyuncusunu birden değiştirdi. Sahaya giren Kayode henüz terlemeden golü yaptı ve hocasını haklı çıkardı. Sivasspor tabelada üstünlüğü yakalamasının ardından baskıyı artıran taraf Konyaspor oldu. Hakan Arslan’ın Abdülkerim’in bileğine sert darbesiyle Sivasspor 10 kişi kalınca Konya’nın cesareti arttı, İlhan Palut da son hamlesini savunmadan çıkarıp, hücuma oyuncu atarak yaptı. Fakat bu değişim ters tepti, Diamonde basit bir hatayla penaltıya sebep oldu. Sivasspor Robin ile skoru belirledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ