MENÜ

Siyahla beyaz kadar

Abone Ol Google News

Fenerbahçe sezonun kendi adına en iyi ilk yarılarından birini oynadı. Sosa’nın orta sahadaki top kullanma becerisini Valencia ve Pelkas ile pozisyona çeviren Fenerbahçe ilk 45 dakikada tam 26 kez rakip ceza sahasındatopla buluştu, kaleye 14 şut attı, 9 isabet buldu ve çok dominant bir futbol oynadı.

Haberin Devamı

Sosa faktörü

Emre Belözoğlu 5 orta saha karakterli oyuncuyla az top kaybına dayalı bir ön alan oyunu üzerinde ısrar ediyor. Bu Fenerbahçe’nin 3. bölgede geçirdiği süreyi uzatıyor ve ekstra geri koşuları azaltıyor. İlk yarıda Sosa’nın yönlendirmeleriyle rakip blok arasında topu alıp yüzünü kaleye dönen her Fenerbahçeli pozisyon üretebildi. Bir ara maç Pelkas ve Valencia ile Ertuğrul arasında geçmeye başlamıştı ki Valencia ve Szalai’nin golleri peş peşe geldi.

Harun dağıldı

Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin, Kasımpaşa’ya karşı pas hatasıyla ilk golü yiyerek tabelanın eşitlenmesine yardımcı oldu, ikinci yarıda da yaşadığı bir tereddütle penaltıya sebep oldu. Maç 3-2’ye geldikten sonra da Harun’un pas hataları devam edince Fenerbahçe top çıkarmakta zorlandı. Maça çok iyi başlayıp fırtına gibi bir ilk yarı oynayan Fenerbahçe’nin ikinci yarıdaki düşüşü dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ