MENÜ

Sezonun en sert mücadelesi

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın sezona iyi başladığı söylenemez elbette ama Avcı’nın durumu iyi toparlayıp takımını ve kariyerini uçurumun kenarından döndürdüğünü söylemek mümkün. Fenerbahçe randevusu Avcı ve öğrencileri için sezonun en sert mücadelesi olacağa benziyor. Fenerbahçe’nin derbilerdeki Kadıköy avantajı bilinen bir gerçek. Tam olarak çözüm olup olmadığı tartışılır ama Beşiktaş’ın bunu kırmak için ilk gole oynaması işe yarayabilir. Aksi halde Sivas, Gaziantep FK ve Trabzon’da yaşadığı facianın bir benzeriyle yüzleşebilir.

Haberin Devamı

Avcı’nın takımı 0-0 ve 1-0 üzerine derinlemesine planlara sahip olsa da tabelada 0-1’lik skora karşı çaresiz kalıyorlar. Kaybettikleri 3 deplasmanda da başlarına aynı şey geldi ve 1-0’ı çevirmek bir yana maç 3- 0’a gidiverdi. O yüzden Avcı’nın Kadıköy’de ilk gole oynaması kaçınılmaz. Derbilerde ev sahibi takım her zaman favoridir ama Beşiktaş için bunu kırmanın yolu ilk golü atmaktan geçebilir.

Kısa mesaj

Beşiktaş bu sezonun ilk 3 deplasmanında minimum 3 gol yiyerek kaybetmişti. İlk golü yedikten sonra panik tüm takımın ayağını bağlıyor. Kadıköy’de ilk golü atmak Avcı ve öğrencilerini güldürebilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Avcı’nın en güvendiği 3 isim Gökhan, Caner ve Burak eski Fenerbahçeliler. Kadıköy’ü en iyi onlar biliyor. Tribün baskısını tüm takım arkadaşlarından fazla hissedecekler. Soğukkanlı kalabilmeleri derbinin kaderini belirleyebilir.

YORUM YAZ