MENÜ

Sezon finali!

Abone Ol Google News

Türkiye Kupası finalinde insanlar Arda Güler’i izlemekten gözlerini alamadı dersem abartmış olmam sanırım. Öylesine saf bir yetenek ki, uzunca bir süre daha böylesi bir futbol sanatçısının eserlerine şahit olma ihtimali bile heyecan verici. Maçın henüz ilk dakikası içinde ön alan baskısıyla Ahmed Touba’dan kazandığı topu Batshuayi’nin koşu yoluna o kadar yumuşak bıraktı ki, Belçikalı golcü için topu ağlara göndermek basit bir rutinden ibaretti. Ne var ki, Arda’nın parladığı ilk yarıda Batshuayi’nin ekstra performansı tüm sezonun acısını çıkartır nitelikteydi. Belçikalı forvet çok istekli olmasının meyvesini ikinci golü kucağında bularak topladı.

Haberin Devamı

Arda Güler, Fenerbahçe ekosistemine dahil olduğundan bu yana Ferdi Kadıoğlu’nun sağ bek performansı başka bir boyuta taşındı. Sağ bekte fazladan bir oyun kurucusu var Fenerbahçe’nin. Ferdi ve Arda Başakşehir’e karşı sağ koridoru çok ağır domine ettiler. Emre Belözoğlu, henüz ilk yarım saat dolduğunda sol bekini ve Serdar Gürler’i değiştirmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kestirmesi çok güç

Valencia da yüksek ihtimalle son maçını oynadı Fenerbahçe formasıyla. Oyundan çıktığı dakikaya kadar kendi vasatını bile yakalayamadı. İlk yarıda net pozisyon yaratacak pas opsiyonlarını kullanmaması şaşırtıcıydı.

Lig şampiyonluğunu kaçıran Jesus, Türkiye Kupası’nı kazanarak Fenerbahçe camiasına bir teselli verdi. Yeni sezon planlamasını kim yapacaksa sol bekin Luan Peres değil ofansif bir sol bek olması değişmez bir kural olmalı.

YORUM YAZ