MENÜ

Rüzgarı sahaya gelmiş

Abone Ol Google News

Mesut Özil henüz Fenerbahçe’ye katılmadan rüzgarı sahaya gelmiş gibiydi. Erol Bulut önde kullandığı 3 forvetinden atletizm talep ediyor. Ankaragücü karşısında Valencia, Samatta ve Thiam üçlüsünün ön alan baskısı tam Erol Bulut’un istediği düzeyde, bitiricilikleri ise tatmin ediciydi. Her biri baskıyla top kazandı ve birer gole imza attılar. Mesut’un katılımıyla Fenerbahçe’nin oyun tarzı değişecek, 3. bölgede topa sahip olma oranı yükselecek. Erol Bulut, iki ay öncesine göre çok daha üst perdeden bir teknik direktörlük performansı gösteriyor. O da Fenerbahçe’ye adapte oldu. Bulut’un takımı son 5 lig maçında 15 gol attı sadece 3 gol yedi ve Beşiktaş ile ligin en çok puan toplayan takımı oldu. Bundan sonraki süreçte Bulut’u bekleyen en önemli görev, Özil’li yeni oyun versiyonunu kusursuz tasarlamak.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Novak bu performansıyla Caner’den formayı alabileceğini düşünüyor mu?

Maçın starı

Tisserand sadece Fenerbahçe’nin değil sahanın en çok topla buluşan (93) oyuncusuydu ve yüzde 94’lük pas isabetiyle oyunun akışını sağladı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin (22) topa çok daha fazla sahip olmasına rağmen Ankaragücü’nden (18) daha fazla faul yapması.

Kısa mesaj

Fenerbahçe son 5 maçta 15 gol atıp, sadece 3 yedi ve uzun zaman sonra üst üste 5 galibiyetlik bir seri yaptı, 15 puan topladı.

YORUM YAZ