MENÜ

Özlemişiz...

Abone Ol Google News

Oynadığı futboldan keyif alan bir milli takımı sahada görmeyeli uzun zaman olmuştu, doğrusu çok özlemişiz. Hasan Ali’nin attığı gole kadar belki çok pozisyona boğamadık Moldova’yı ama sonrasında ilk yarıyı 5-0 bitirebilecek fırsatları yakaladık. O kadar coşkuya kapıldık ki, ilk yarının bitiş düdüğüne üzüldük. Burak-Cenk-Hakan arasındaki uyum ve iletişim harikuladeydi. Şenol Güneş takımlarının genelinde forvet uyumundan söz etmek mümkün. İkinci santrforu kenara itip topa sahip olduğumuzda ikisini birden tehlike bölgesine sokarak üretimi artırmak Güneş’in imza tercihlerinden biridir. Hakan Çalhanoğlu, uzun bir aradan sonra oynadığı forvet arkasında çok etkiliydi. Moldova’ya karşı 4-0 net ve kolay bir galibiyetmiş görünebilir. Ama bir kaç ay önce Uluslar Ligi’nde küme düştüğümüz unutulmamalı. Grupta Fransa favori kabul. Ama Fransızlarla bir beraberlik grubun havasını değiştirir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Böylesi harika bir gecede kafama takılan tek soru; İlk kez Milli Takım’a çağrılan oyuncular kulübedeyken 38 yaşındaki Emre Belözoğlu’nun 85’te oyuna girmeye ihtiyacı var mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

Herkes çok iyi oynadı ama Hakan- Cenk-Burak üçlüsünün uyumu farkı getirdi. Cenk golleri ve futboluyla Everton’ın hocası Marco Silva’ya da selam gönderdi.

Maçın olayı

Eskişehir’de binlerce yurttaşımızın Çanakkale Türküsü’nü bir ağızdan ahenkle söylemesi. Uzun zamandır böylesi bir tribün birliği görmemiştik, çok özlemişiz.

Kısa mesaj

2010'dan bu yana ilk kez iki maçta 6 puan aldık. Rakiplere burun kıvırmayın daha bir kaç ay önce Uluslar Ligi’nde küme düşmüş, takım ruhunu yitirmiştik. 6 puandan ziyade ruhumuzu, coşkumuzu kazandık.

YORUM YAZ