MENÜ

Ozan senaryoyu değiştirdi

Abone Ol Google News

Her şeyden önce kavgasız gürültüsüz futbolun öne çıktığı derbi gibi bir derbi izledik. Beşiktaş ilk bir saat oyun ezberinden vazgeçmedi. Topa sahip oldu, pozisyon üretti, 1 gol buldu, fazlasını kaçırdı. Fenerbahçe 60’tan sonra kendine geldi, Ozan girdikten sonra da üstünlüğü ele aldı ve onun attığı olağanüstü golle bir puanı kurtardı. Beşiktaş golü Vida ile bulsa da Aboubakar hayli etkili bir maç çıkardı. Topa baskı, rakibe baskı, dripling, şut, pozisyon sezgisi... Her şeyi tam yaptı ama şanssızlığı karşısında Altay vardı. Fenerbahçe ve ülke futbolunun parlayan yıldızı; Altay. Öylesine zor topları çıkardı ki takımını oyunda tuttu. Erol Bulut tüm forvetlerini değiştirdiği 74’te Ozan’ı oyuna alarak senaryoyu, Ozan da performansıyla maçın kaderini değiştirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ozan Tufan’ın ilk 11’e dönmesi için ne daha yapması gerekiyor?

Maçın starı

Ozan Tufan oyuna girer girmez büyük fark yarattı, attığı golle gecenin adamı oldu. Altay da jeneriklik kurtarışlarıyla reytingi yükseltti.

Maçın olayı

Haberin Devamı

Ozan Tufan’ın ceza yayı üzerinden attığı mükemmel gol hem tabelayı eşitledi hem Fenerbahçe’yi yüreklendirdi.

Kısa mesaj

Beşiktaş rakiplerinden 1 maç az oynadı. Beraberliğe rağmen ikili averaja sahip. Şayet Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bay geçtiği haftaları kazanırsa büyük bir adım atar.

YORUM YAZ